Excursii Egipt

Bucura-te de cele mai frumoase excursii in Egipt

Solicita o rezervare

Balon cu aer cald

LUXOR ELITE

Veti face o excursie de doua zile avand privilegiul sa dormiti o noapte la Luxor la un hotel in apropierea legendarului Nil pe al carui mal va veti plimba seara .

Ziua 1. Veti incepe ziua cu vizita la renumita Vale a Regilor unde va veti bucura de privelistea unica si atmosfera incarcata de istorie si legende. Vizitati trei morminte in care admirati heroglifele si picturile perfect conservate Maretia si misterul din Valea Regilor va lasa amintiri adanci in mintea dumneavoastra . In aceasta zi veti merge si la Templul reginei Hatshepsut , unica femeie faraon din istoria Egiptului . Veti fi impresionati de maretia acestui templu sapat in piatra in mijlocul desertului ! Veti incheia ziua cu o vizita la atelierul de alabasrtu si papyrus

Ziua 2.Dimineata incepe cu o calatorie cu balonu cu aer cald . La rasaritul soarelui veti admira de sus intreg Luxorul . Vizitarea Temlului Luxor va continua acesta zi . Aici o sa admirati faimoasa Cale a Berbecilor care uneste Temlul Luxor cu Templul Karnak . Continuati cu vizita la Muzeul din Luxor unde veti patrunde in tainele Egiptului si veti admira exponate rare . Excursia se incheie cu vizita la Colosii lui Memnon .Cele mai mari statuii din Egipt .

Optional : Show-ul de sunet si lumina