Excursii Egipt

Bucura-te de cele mai frumoase excursii in Egipt

Solicita o rezervare

Croazieră pe mare

Bucurati-va de o experienta extraordinara la Marea Rosie.

In functie de dorintele dumneavoastra, va invitam sa petreceti zile pline de relaxare si adrenalina pe mare.Pe parcursul calatoriei veti fi invadati de o furtuna de sentimente.

 Avem mai multe variante de organizare a vacantei dumneavoasta.

 Aveti posibilitatea sa fiti preluati direct de la aeroport, va ducem la bordul unui vas pregatit special pentru croaziera. Acesta este echipat cu camere stilate, dar si cu un loc elegant de luat masa. Aici o sa petrceti zile si nopti fantastice alaturi de cei dragi. Aveti la un loc cazare, masa, activitati marine (snorkeling, pescuit…) si vizitarea unor insule.

 Porniti spre largul marii si vizitati insule, unde va relaxati pe nisipul alb din Marsa Alam sau Sharm el Shiek ( depinde de traseul ales ), admirati minunata lume subacvatica de la Marea Rosie in timp ce faceti snorkeling sau scufundari. Cei pasionati de pescuit, vor avea posibilitatea sa prinda captura vietii.

 In timpul calatoriei dumneavoastra de vis, veti admira cerul cu stele stralucitoare si va veti bucura de noptile de poveste ale Egiptului.

Un instructor profesionist va insoteste pe tot parcursul calatoriei si va pune la dispozitie echipamentul necesar pentru snorkeling, scufundari sau scule de pescuit, in functie de preferinte.

Pur si simplu este o experienta de vis din care nu mai doriti sa va intoarceti si de unde veti ramane cu amintiri fantastice!

La sfarsitul sejurului sunteti preluati dupa vas si transferati la aeroport.

In aceasta croaziera pe mare, puteti sa mergeti si daca sunteti cazati la un hotel. Durata este stabilita de dumneavoastra. Sunteti preluati de la hotel si mergeti pe iaht.


Nota :- aceasta Croaziera pe mare incepe de la 7 noapti, pana la 14 nopti,    in functie de prefetintele dumneavoastra.

       - programul se personalizeaza in functie de ce va doriti )