Excursii Egipt

Bucura-te de cele mai frumoase excursii in Egipt

Solicita o rezervare

€295

Cairo overnight lux Marsa Alam

CAIRO OVERNIGHT LUX

 

 

Petreceti doua zile si o noapte din vacanta dumneavoastra in cel mai vizitat oras din Africa, unde se afla magnifica Piramida a lui Keops.

Ziua 1 . Odata ajunsi in Cairo, impreuna cu ghidul nostru profesionist, veti vizita Muzeul de Egiptologie, unde veti vedea o istorie de peste 5000 de ani intr-o colectie de peste 120000 de capodopere. Bijuterii din aur si alte metale purtate de faraoni si regi va asteapta sa le admirati. Aici vedeti o expozitie dedicata celui mai faimos faraon : Tunankhamun . Urmeaza sa va intanliti cu Marele Sfinx si sa admirati frumoasa statuie cu cap de faraon si corp de leu .

 Nu puteti sa plecati fara sa vizitati singura din cele Sapte Minuni ale Lumii care mai este intacta: Maraea Piramida. In Platoul Piramidelor da la Giza veti vedea alaturi de Piramida lui Keop, alte sapte piramide, care va vor uimi prin maretia lor .

Seara sunteti martori la un show artistic si istoric fabulous .

 O alta experienta unica va fi vizita noaptea la Piramide.

Ziua 2. Relaxati, va incepeti ziua cu vizita la castelul Salah el Din,situat pe insula Faraonilor Fjord. Dupa ce admirati frumoasa constructie, va asteapta sa ii treceti pragul un alt obiectiv de interes, vizitat de milioane de turisti.

 Turnul din Cairo ofera o priveliste spendida asupra orsului. De aici aveti o privire de ansamblu asupra metropolei.

Intr-un superb apus de soare egiptean si cu amintiri de vis va indreptati spre hotelul dumneavoastra. )