Excursii Egipt

Bucura-te de cele mai frumoase excursii in Egipt

Solicita o rezervare

€180

Cairo vip maras alam

Intr-o excursie de o zi veti descoperi orasul celor o mie de minarete si veti admira singura minune a lumii antice ramasa intacta.

Autocarul va preia de la hotel si plecati in marea aventura strabatand desertul. Pana la Cairo va bucurati de peisajele de la Marea Rosie si muntii din Egipt.

Ajunsi la Cairo vizitati Muzeul de Egiptologie, unde veti vedea o istorie de peste 5.000 de ani, pusa intr-o colectie de artefacte. De la ghidul egiptolog veti afla despre istoria Egiptului Antic. Aici veti admira o expozitie dedicata lui Tutankhamun.

Dupa pranzul servit intr-un restaurant aflat in apropierea Nilului, mergeti la renumitul Platou al Piramidelor. Marea Piramida este atractia principala din aceasata zona. Cum nu se poate sa ajungeti la Cairo fara sa vedeti Marele Sfinx , va veti indrepta pasii spre colosala si unica statuie cu cap de faraon si corp de leu. Faimoasa statuie va impresioneaza cu legendele ei. Ca totul sa fie la superlativ, urmeaza vizita la Castelul lui Salah el Din .

Legendarul Turn din Cairo va impresioneaza cu splendida priveliste asupra orasului, in special datorita situarii pe insula Gezira. Momente de relaxare se vor regasi in plimbarea cu barca pe Nil si o sedinta de cumparaturi.

Inclus: transfer, ghid, taxe intrati, pranz.