Excursii Egipt

Bucura-te de cele mai frumoase excursii in Egipt

Solicita o rezervare

€55

LUXOR- VALEA REGINELOR

Petreceti o zi extraordinara, vizitand cel mai mare muzeu in aer liber.

Luxor este cunoscut ca si orasul palatelor. Aici se gaseste una dintre cele mai importante descoperiri arheologice din Egipt.

Un autocar de lux va va prelua de la hotel in jurul orei 4.00 si intr-un ambient placut si in plina siguranta porniti catre Luxor. La ora 9.00, insotiti de ghidul nostru profesionist, veti incepe aceasta unica experienta cu vizita la Templul Karnak, cel mai mare loc de venerare construit vreodata. Acesta se aseamana cu o incredibila padure de coloane gigantice, pe a caror suprafata veti descoperi hieroglife si picturi din antichitate.

Dupa un pranz servit in apropierea misteriosului Nil, veti vizita malul vestic al acestuia unde va asteapta cele mai mari statui din Egipt : Colosii lui Memnon .

Veti porni apoi spre Valea Reginelor, unde au fost descoperite valoroasele morminte, adevarate minuni ale lumii antice, pline de mistere si comori ale faraonilor. Veti vizita trei morminte.

Dupa aceasta experienta, continuati cu Templul Reginei Hatshepsut, singura femeie faraon din istoria Egiptului. Acest minunat tempu este construit in mijlocul desertului, intr-o serie de coloane, sapate in munte.

Ziua se incheie cu o relaxanta vizita la atelierul de alabastru si papyrus.

INCLIS: toate biletele de intrare, masa, ghid

OPTIONAL: banana island

Pret pentru copii: pana la 5,11 ani gratuit

                               6 – 11,11 ani jumatate de pret

                               de la 12 ani pret intreg

NOTA: pentru turistii cazati in zonele Sahl Hasheesh si Makadi la pretul afisat se adauga si pretul de transfer