Excursii Egipt

Bucura-te de cele mai frumoase excursii in Egipt

Solicita o rezervare

€55

LUXOR STANDARD VALEA REGILOR

Luxor -Teba antica, oras legendar, udat de apele Nilului. Orasul palatelor, va invita sa ii pasiti pragul si sa va bucurati de toate minunile antice pe care acesta le adaposteste.


In jurul orei 4:00 veti fi preluati da la hotel de catre un autocar modern si impreuna cu ghidul nostru egiptolog veti pleca catre Luxor.

Prima vizita va fi la Templul Karnak, cel mai mare muzeu in aer liber, aflat sub egida UNESCO, obiectiv de interes international. Aici admirati maretia Obelixului, uimitoarele coloane care formeaza templul si ascultati legenda scarabelului antic.

Dupa aceasta minunata experienta va relaxati pe malul Nilului in timp ce luati masa de pranz intr-un restaurant. Calatoria continua in Valea Regilor unde veti admira hieroglifele si picturile din mormintele pe care le veti vizita.

Veti vedea unde a fost descoprit mormantul lui Tutankhamon. Este timpul sa vizitati templul reginei Hatshepsut, singura femeie faraon din isoria Egiptului. Colosii lui Memnon, vechi de peste 3.000 de ani vor incheia aceasta incursiune in magnifica istorie a Egiptului antic.


Excursia va lua sfarsit odata cu vizita la atelierul de alabastru si papyrus.

Inclus: taxe intrari, ghid, transfer.

Optional: Banana Island

Nota: pentru turistii cazati in zonele Sahl Hasheesh si Makadi la pretul afisat se adauga si pretul de transfer.

Pret pentru copii : pana la 5,11 ani gratuit

                               6 – 11,11 ani jumatate de pret

                               de la 12 ani pret intreg